Ondersteuning voor zoeken

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Voorbeeld: Hoe kan ik AVG installeren? Is AVG compatibel met Windows 8? licentieprobleem ...

Artikel

AVG Toolbar, de startpagina en Secure Search uit uw browser verwijderen

Instructions

Tips
Instructions

De AVG Toolbar, AVG Secure Search en de AVG-startpagina kunnen op de volgende manieren worden verwijderd.

Tip: raadpleeg het artikel AVG Web TuneUp verwijderen om AVG Web TuneUp te verwijderen.

AVG-menu in Google Chrome

Gebruik de koppeling voor deïnstalleren in het menu van AVG Do Not Track:
Chrome AVG Do Not Track

Menu van AVG Toolbar in Internet Explorer en Mozilla Firefox

Gebruik de optie voor het verwijderen van de AVG Toolbar in het menu van AVG Toolbar:
Optie voor verwijderen van Toolbar

AVG Browser Configuration Tool

Als u de AVG-startpagina, AVG Secure Search en AVG Toolbar niet op de beschreven wijze kunt verwijderen, gebruikt u het hulpprogramma AVG Browser Configuration:

1. Download het hulpprogramma AVG Browser Configuration Tool.
  2. Voer het gedownloade bestand AVG_Browser_configuration_tool.exe uit.
  3. Klik op Accepteren om de licentieovereenkomst te accepteren.
  4. Klik op Doorgaan om te beginnen met verwijderen.
    Opmerking: alle browservensters worden gesloten.
  5. Mogelijk wordt u in Internet Explorer of andere browsers gevraagd naar uw gewenste zoekmachine.
  6. Klik op Afsluiten om het hulpprogramma te sluiten.​

Windows Configuratiescherm

U kunt ook het Configuratiescherm van Windows gebruiken om de AVG-startpagina, AVG Secure Search en de AVG Toolbar te verwijderen:

Windows Vista of 7

1. Open het menu Start en klik op Configuratiescherm.
  2. Klik op Een programma verwijderen of Programma's en onderdelen.
  3. Dubbelklik in de lijst met toepassingen op AVG Security Toolbar of AVG SafeGuard Toolbar.  De verwijderingsprocedure wordt gestart.
  4. U kunt het volgende bericht ontvangen:
    De volgende applicaties moeten worden afgesloten voordat het verwijderen van de installatie kan doorgaan.
    Als u dit bericht ontvangt, sluit u alle browservensters en klikt u op Opnieuw.
  5. Schakel de optie Standaardzoekprovider van de browser herstellen in en klik vervolgens op Verwijderen.

Windows XP

1. Open het menu Start en klik op Configuratiescherm (of Instellingen en Configuratiescherm).
  2. Klik op Programma's installeren of verwijderen.
  3. Dubbelklik in de lijst met toepassingen op AVG Security Toolbar of AVG SafeGuard Toolbar.  De verwijderingsprocedure wordt gestart.
  4. U kunt het volgende bericht ontvangen:
    De volgende applicaties moeten worden afgesloten voordat het verwijderen van de installatie kan doorgaan.
    Als u dit bericht ontvangt, sluit u alle browservensters en klikt u op Opnieuw.
  5. Schakel de optie Instellingen van de standaardzoekmachine herstellen in en klik vervolgens op Verwijderen.

Windows 8

1. Klik met de rechtermuisknop in de linkerbenedenhoek van het scherm en klik vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Klik op Een programma verwijderen of Programma's en onderdelen.
  3. Dubbelklik in de lijst met toepassingen op AVG Security Toolbar of AVG SafeGuard Toolbar.  De verwijderingsprocedure wordt gestart.
  4. U kunt het volgende bericht ontvangen:
    De volgende applicaties moeten worden afgesloten voordat het verwijderen van de installatie kan doorgaan.
    Als u dit bericht ontvangt, sluit u alle browservensters en klikt u op Opnieuw.
  5. Schakel de optie Instellingen van de standaardzoekmachine herstellen in en klik vervolgens op Verwijderen